IHANALAISET


ANU  Salon owner. Anun pitkälle työuralle on kertynyt monenmoista kokemusta kauneuden alalta. Toiminut kampaajien tuote-ja värikouluttajana. Haluaa kouluttaa itseään säännöllisesti mm. Vidal Sassoonilla ja Lontoon koulutuksissa. Anun kädenjälki on näkynyt näytöksissä, lehtikuvauksissa, konsertti kiertueilla (artistien hiukset) ja levyjen kansikuvissa sekä tv-produktioissa. Anun tuolissa saat henkilökohtaista palvelua vankalla ammattitaidolla ja sinulle soveltuvalla tyylillä. Anun ominta alaa ovat: raidoitukset, värjäystekniikat, leikkaukset niin naisille kuin miehille ja hiusten tuuhennukset tai pidennykset.

ANU

Salon owner.

Anun pitkälle työuralle on kertynyt monenmoista kokemusta kauneuden alalta.

Toiminut kampaajien tuote-ja värikouluttajana. Haluaa kouluttaa itseään säännöllisesti mm. Vidal Sassoonilla ja Lontoon koulutuksissa.

Anun kädenjälki on näkynyt näytöksissä, lehtikuvauksissa, konsertti kiertueilla (artistien hiukset) ja levyjen kansikuvissa sekä tv-produktioissa.

Anun tuolissa saat henkilökohtaista palvelua vankalla ammattitaidolla ja sinulle soveltuvalla tyylillä. Anun ominta alaa ovat: raidoitukset, värjäystekniikat, leikkaukset niin naisille kuin miehille ja hiusten tuuhennukset tai pidennykset.

EEVA  Salon owner. Eeva on tehnyt todella pitkän ja vaikuttavan taipaleen. Hän on ollut monessa mukana ja tehnyt mm. lehtikuvauksia, näytöksiä, sekä kampauskoulutuksia. Eeva haluaa kehittyä ja uudistua työssään, siksi hän ylläpitää taitojaan käymällä koulutuksissa. Aina aurinkoisen Eevan tuolissa saa asiakas yksilöllistä palvelua ja varmasti toiveiden mukaisen lopputuloksen. Eevan käsissä onnistuu mikä vain, oli sitten kyseessä värjäys, leikkaus tai kampaus. Juhlakampauksissa Eeva onkin todellinen taituri, mikään ei ole mahdotonta hänelle ja Eevan kampauksia voi ihastella vuosittain itsenäisyyspäivänä linnan juhlavierailla. Ihanaiselta Eevalta saat takuuvarmaa lopputulosta!

EEVA

Salon owner.

Eeva on tehnyt todella pitkän ja vaikuttavan taipaleen. Hän on ollut monessa mukana ja tehnyt mm. lehtikuvauksia, näytöksiä, sekä kampauskoulutuksia.

Eeva haluaa kehittyä ja uudistua työssään, siksi hän ylläpitää taitojaan käymällä koulutuksissa.

Aina aurinkoisen Eevan tuolissa saa asiakas yksilöllistä palvelua ja varmasti toiveiden mukaisen lopputuloksen. Eevan käsissä onnistuu mikä vain, oli sitten kyseessä värjäys, leikkaus tai kampaus.

Juhlakampauksissa Eeva onkin todellinen taituri, mikään ei ole mahdotonta hänelle ja Eevan kampauksia voi ihastella vuosittain itsenäisyyspäivänä linnan juhlavierailla. Ihanaiselta Eevalta saat takuuvarmaa lopputulosta!

MARCO  Ihana Marco - harva mies pystyy vastaamaan puhelimeen näillä sanoilla! Meidän Marcolla on takana vankka kokemus alalta. Vaikuttanut monessa mukana, kammannut varmasti kaikki Suomen mallineitoset erilaisiin kuvauksiin ja näytöksiin. Kampa ja sakset pysyvät varmoin ottein Marcon käsissä. Hän viihdyttää asiakkaansa olemuksellaan ja tarinoillaan. Marcon tuoliin on helppo tulla! Marcon vahvuuksia ovat kaikki kampaajalta vaadittavat ominaisuudet eli kampaukset, leikkaukset ja värjäykset. Lajinsa viimeinen.

MARCO

Ihana Marco - harva mies pystyy vastaamaan puhelimeen näillä sanoilla!

Meidän Marcolla on takana vankka kokemus alalta. Vaikuttanut monessa mukana, kammannut varmasti kaikki Suomen mallineitoset erilaisiin kuvauksiin ja näytöksiin.

Kampa ja sakset pysyvät varmoin ottein Marcon käsissä. Hän viihdyttää asiakkaansa olemuksellaan ja tarinoillaan. Marcon tuoliin on helppo tulla!

Marcon vahvuuksia ovat kaikki kampaajalta vaadittavat ominaisuudet eli kampaukset, leikkaukset ja värjäykset.

Lajinsa viimeinen.

 
NIINA  Nina on ollut mukana luomassa Ihanaa aivan alkutekijöistä alkaen. Toiminnan ihminen, joka palvelee asiakkaansa täsmällisesti ja toiveita kunnioittaen. Nina on toiminut alalla pitkään ja hänen tuolissaan asiakas saa nauttia takuuvarmasti hyvästä lopputuloksesta. Hän haluaa pysyä ajanhermoilla ja täydentää osaamistaan joka ikinen vuosi mm. Lontoosta saaduilla opeillaan. Koska Lontoo on lähellä sydäntä niin mm. englannin kieli sujuu mainiosti Ninalta, tämän vuoksi hänellä käykin vieraskielisiä asiakkaita ja saamme Ihanaan välillä kansainvälisempää tunnelmaa. Ihana Nina on omimmillaan kaikessa, mitä parturi-kampaajalta vaaditaan!

NIINA

Nina on ollut mukana luomassa Ihanaa aivan alkutekijöistä alkaen.

Toiminnan ihminen, joka palvelee asiakkaansa täsmällisesti ja toiveita kunnioittaen.

Nina on toiminut alalla pitkään ja hänen tuolissaan asiakas saa nauttia takuuvarmasti hyvästä lopputuloksesta. Hän haluaa pysyä ajanhermoilla ja täydentää osaamistaan joka ikinen vuosi mm. Lontoosta saaduilla opeillaan. Koska Lontoo on lähellä sydäntä niin mm. englannin kieli sujuu mainiosti Ninalta, tämän vuoksi hänellä käykin vieraskielisiä asiakkaita ja saamme Ihanaan välillä kansainvälisempää tunnelmaa.

Ihana Nina on omimmillaan kaikessa, mitä parturi-kampaajalta vaaditaan!

 
SOFIA  Sofia on muuttanut takaisin Kokkollaan opintojensa vuoksi. Vierailee kuitenkin vielä Ihanassa epäsäännöllisesti. Aikoja voi tiedustella meiltä Ihanasta! Sofiasta tuli Ihanalainen vuonna 2012 ja tätä ennen vaikutti osaamisellaan Kokkolalaisessa Vidal Sassoon henkisessä kampaamossa. Sofian rennoissa otteissa viihtyvät niin nuoret kuin varttuneemmatkin asiakkaamme, eikä kielimuuriakaan pääse syntymään, sillä Sofialta luonnistuu sujuvasti mm. ruotsi ja englanti. Sofian intohimona ovat raidoitukset erilaisilla tekniikoilla. Leikkaukset niin naisille kuin miehille ovat lähellä sydäntä.

SOFIA

Sofia on muuttanut takaisin Kokkollaan opintojensa vuoksi. Vierailee kuitenkin vielä Ihanassa epäsäännöllisesti. Aikoja voi tiedustella meiltä Ihanasta!

Sofiasta tuli Ihanalainen vuonna 2012 ja tätä ennen vaikutti osaamisellaan Kokkolalaisessa Vidal Sassoon henkisessä kampaamossa. Sofian rennoissa otteissa viihtyvät niin nuoret kuin varttuneemmatkin asiakkaamme, eikä kielimuuriakaan pääse syntymään, sillä Sofialta luonnistuu sujuvasti mm. ruotsi ja englanti.

Sofian intohimona ovat raidoitukset erilaisilla tekniikoilla. Leikkaukset niin naisille kuin miehille ovat lähellä sydäntä.

OONA  Ihanan taiteilijasielu, joka ilostuttaa pirskahtelevalla olemuksellaan. Oonan tunnistatpersoonallisesta tyylistään, jota hän rakastaa luoda myös asiakkailleen. Hänen värikkäät vaatteet, persoonalliset kengät, sekä korut antavat iloa ja valoa meidän kaikkien työhömme. Oonaa on ilo katsella ja kuunnella. Puhe soljuu monilla kielillä mm. ruotsilla, ranskalla, espanjalla ja englannilla. Oona on vaikuttanut Ihanassa alusta alkaen ja palveleekin asiakkaitaan jälleen Ihanassa, vaikka välillä valmistui kenkäsuunnittelijaksi. Kampaajana Oonaa inspiroi värjäykset, leikkaukset niin naisille kuin miehille ja rennot kampaukset.

OONA

Ihanan taiteilijasielu, joka ilostuttaa pirskahtelevalla olemuksellaan. Oonan tunnistatpersoonallisesta tyylistään, jota hän rakastaa luoda myös asiakkailleen.

Hänen värikkäät vaatteet, persoonalliset kengät, sekä korut antavat iloa ja valoa meidän kaikkien työhömme. Oonaa on ilo katsella ja kuunnella. Puhe soljuu monilla kielillä mm. ruotsilla, ranskalla, espanjalla ja englannilla.

Oona on vaikuttanut Ihanassa alusta alkaen ja palveleekin asiakkaitaan jälleen Ihanassa, vaikka välillä valmistui kenkäsuunnittelijaksi.

Kampaajana Oonaa inspiroi värjäykset, leikkaukset niin naisille kuin miehille ja rennot kampaukset.

SARAH  Maailman matkaaja, joka meidän onneksemme on kotiutunut perheineen takaisin Suomeen. Sarah on uusin tulokas ihanalaisten tiimissä. Rempseä, eloisa ja hauska nainen, joka on osaava työssään. Sarah on kotoisin Kokkolasta niinkuin meidän ”paluumuuttajamme” Sofiakin.He ovat entuudestaan tuttuja, joten Sarah loksahtikin loistavasti täydentämään meidän Ihanan tiimiä! Puuhakkaalta seikkailijalta luonnistavatkin mainiosti ruotsin ja englannin kielet. Sarahin tuolissa olet varmasti tyytyväinen!

SARAH

Maailman matkaaja, joka meidän onneksemme on kotiutunut perheineen takaisin Suomeen. Sarah on uusin tulokas ihanalaisten tiimissä.

Rempseä, eloisa ja hauska nainen, joka on osaava työssään.

Sarah on kotoisin Kokkolasta niinkuin meidän ”paluumuuttajamme” Sofiakin.He ovat entuudestaan tuttuja, joten Sarah loksahtikin loistavasti täydentämään meidän Ihanan tiimiä!

Puuhakkaalta seikkailijalta luonnistavatkin mainiosti ruotsin ja englannin kielet. Sarahin tuolissa olet varmasti tyytyväinen!